schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
sýr
Naše sámoška zlevňuje. Co se asi změnilo, že začala snižovat ceny?
Premium
Názor
Pozor na sýry či čokoládu. Bolest hlavy si často způsobujeme sami tím, co jíme, upozorňuje expert
Premium
Rozhovor
Česká čočka s asijskou stopou. Krokety podle Pavla Drdela si s kimči i rýžovým papírem skvěle rozumějí
Recept
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Recept
Vždyť se toho nemusí bůhvíco namluvit, aby bylo dobře mezi lidmi, psal Karel Čapek ve svém posledním článku
Doporučujeme
Chuť končícího léta. Vyzkoušejte zapékané cukety s rajčatovou esencí, podle šéfkuchaře
Recept
Jak na řepu na víně? Výhodou je, že ji nemusíte loupat, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Brambory v hlavní roli. Jak je připravit se zakysanou smetanou, radí Pavel Drdel
Recept
Halloumi na grilu. Řecký sýr je nejlepší se zeleninou, radí Pavel Drdel
Recept
Velké chřestové finále: šťavnaté „bílé zlato“, křupavé krokety a jemná máslová omáčka
Recenze
Řeckou kuchyni v průběhu staletí ovlivňovala Byzantská říše i Evropa. Najdete v ní hlavně olivy, víno, sýr a maso
Premium
Doporučujeme
Honosný langoš. Šéfkuchař radí, jak na nadýchané kynuté těsto
Recept
Svěží pórek s rajčaty. I v zimě si můžete připravit lehká jídla, radí šéfkuchař
Recept
Zero waste vaření znám od dětství, nikdy jsme jídlem neplýtvali, říká italský šéfkuchař
Kapustu s omáčkou a plátky sušené panenky doplňte ořechy a lichořeřišnicí, radí šéfkuchař
Recept
Oceňovaný šéfkuchař, který dělá reklamu na McDonald’s. Nikdy jsem se netajil tím, že miluju fastfood, říká Forejt
Premium
Rozhovor
Vše o tom, kde a jak vznikla majonéza. Vítejte na Menorce, v království chutí
Premium
Doporučujeme
Italské houbové risotto. Jak na něj, poradí známá foodblogerka
Recept
Obludnost hodna vymýcení? Češi smažák milují, v restauraci za něj dají klidně dvě stovky
Premium
Doporučujeme
Lidé jsou zmlsaní. Naše babičky přežily zimu s kysaným zelím a bramborami, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Premium
Rozhovor
Letní obláčky z ricotty. Jak na tvarohové noky, poradí Jan Punčochář
Recept
Vydrží dlouho čerstvé a snesou i rychlé opečení. Vyzkoušejte špecle s liškami podle Jana Punčocháře
Recept
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Recept
PŘEHLEDNĚ: Vepřo knedlo draho? Chléb, máslo či sýr zdražují, jiné položky naopak zlevnily
Premium
Je to psychicky náročné, vidět všechny ty nenávistné komentáře, říká vítězka soutěže Peče celá země
Premium
Rozhovor
Švýcarské halušky. Jak na špecle s houbami a sýrem, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Hlavně, že je levný. Sýrová velmoc Evropa shání plátkový taveňák z USA
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Český PUB ve Valencii: Bernard láká nejen Španěly na smažák nebo knedlo vepřo zelo
Premium
Pro pistáciové croissanty k nám lidé jezdí přes půl Prahy. Jak vypadá recept na úspěch?
Doporučujeme
Vánoční hostina bez plýtvání. Jak nakoupené jídlo nevyhodit a využít?
Národ řízkomilů. Jak připravit nejlepší strouhanku, aby byl řízek načechraný?
Premium
Doporučujeme
Ne jen pro letní dny. Připravte si podzimní pečený salát se zeleninou a sýrem podle Jana Punčocháře
Recept
Čím jednodušší jídlo, tím lepší musíte použít ingredience. Hamburger podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Přidává se skoro do všeho. Proč nadměrná konzumace škrobu vadí a do kterých jídel nepatří?
Premium
Doporučujeme
Neapolská sestra. Na nejlepší pizzu u nás se už několik let jezdí do Plzně, teď i na burgery
Premium
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu