schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Načechraný řízek. Vedle vídeňského patří ten savojský k nejoblíbenějším. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Premium
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Cizrna jako doprovod. Skvěle se hodí třeba k rybě, radí Jan Punčochář
Premium
Recept
Pozdně letní jehněčí s bramborovou kaší a dušenou zeleninou. Recept Jana Punčocháře
Premium
Nemlít, jemně nasekat. Jak na svou oblíbenou letní verzi tatarského bifteku poradí Jan Punčochář
Premium
Mladá kýta na grilu. Jak si nejlépe připravit maso v létě, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Pasta fresca jako od Itala. Jak na těstoviny podle Jana Punčocháře
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Žebra se špetkou Asie. K těm vepřovým ladí salát z rýžových nudlí, radí Jan Punčochář
Zdravé bez želírovacích pomocníků. Jak na králíka v sulcu podle Jana Punčocháře?
Křepká křepelka. Připravte ji s tymiánovou omáčkou podle Jana Punčocháře
Nejvláčnější Sacher. Jak na něj krok za krokem podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
První zelené lupení. Jak naložit s medvědím česnekem, poradí Jan Punčochář
Krokety v kari. Zkuste asijskou fúzi podle Jana Punčocháře
(Ne)obyčejná sekaná. Srnčí se šípkovou omáčkou podle Jana Punčocháře
Recept
Knedlík jako peříčko. Karlovarský má vonět po másle, radí Jan Punčochář
Univerzální fazole. Udělejte si polévku podle Jana Punčocháře
Recept
Máslem vonící jablka. Jak na koláč s drobenkou poradí Jan Punčochář
Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Kousky masa s rosolem. Jak na domácí tlačenku, poradí Jan Punčochář
Řepa, hrušky a sýr. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na vynikající salát
Recept
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
PUNČOCHÁŘ: Kurzy vaření v době koronaviru. Online už lze všechno
Jitrnice bez zabijačky. Nebojte se nahradit buchtu obyčejnou houskou, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Nic pro dietáře. Jak na bůček ve vakuu, poradí Jan Punčochář
Recept
Jan Punčochář radí, jak na odlehčený oběd: sivenem, koprem a zelím
Recept
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
Sehraný vídeňský pár. Jak na řízek s bramborovým salátem, poradí Jan Punčochář
Recept
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Slanečka, všem! Hodí se jen tak na chleba, do sendvičů nebo na omáčku, radí Jan Punčochář
Recept
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
Připravte si vepřové koleno v petrželi s dýňovým salátem podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Podzimní pajšl. Jak na plíčky na smetaně, poradí Jan Punčochář
Domácí Oktoberfest a mahagonové bavorské preclíky. Jak na ně, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Všestranné špecle. S perličkou a cuketou jsem úžasně, říká Punčochář
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu