schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
vývar
Dušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
Recept
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Steak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
Recept
Pozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
Recept
Co připravit na Nový rok k obědu? Přinášíme tři recepty z čočky
Recept
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Voňavá kulajda se ztraceným vejcem: po receptu šéfkuchaře Drdela se bude oblizovat celá rodina
Recept
Bomba plná vitaminů. Nadopujte se před zimou hřejivou zelňačkou podle šéfkuchaře Drdela
Jak na řepu na víně? Výhodou je, že ji nemusíte loupat, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Nejchutnější talíř. Jak na patisonový krém, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Ryba a rebarbora. Jak na neotřelou kombinaci chutí, poradí Pavel Drdel
Recept
Divoké jarní jídlo. Vyzkoušejte si, jak „chutná“ les podle šéfkuchaře
Recept
Král zeleniny po roce zase na menu. Jak připravit chřest, poradí šéfkuchař Drdel
Recept
Co uvařit na Zelený čtvrtek? Zkuste cuketovou polévku s rukolou a ředkvičkami
Recept
Kuba bez česneku. Ten se během masopustu neztratí, říká šéfkuchař Drdel
Recept
Zeleninová vložka na dně talíře zalitá jemným krémem sváteční dojem z velouté ještě znásobí
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Premium
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Premium
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Chutí připomíná kuřecí maso. Vyzkoušejte sírovec na kari
Aromatické čirůvky. Přidejte je do znojemské omáčky
Recept
Kuře, rýže a žampiony. Zahřejte se vydatnou polévkou
Recept
Italské houbové risotto. Jak na něj, poradí známá foodblogerka
Recept
Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček
Premium
Rozhovor
Malé houbičky, na jejichž nožičce uděláte uzel. Vyzkoušejte staročeskou polévku ze špičky obecné
Recept
Tuňák na šafránu a krevety v kokosovém mléce. Letní vaření podle šéfkuchaře Hynka Vávry
Recept
Šunka v petrželi a voňavý sulc. Jak na tuhle dobrotu, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Risotto nazeleno. Jan Punčochář radí, jak si ho připravit z krup a medvědího česneku
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
Premium
Doporučujeme
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Snižují hladinu cukru v krvi a mají léčivé účinky. Kam vyrazit na májovky a proč si jich houbaři cení?
Doporučujeme
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Candát a rizoto z krup. Jak na jednoduchý oběd, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu