Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
máslo
Národ řízkomilů. Jak připravit nejlepší strouhanku, aby byl řízek načechraný?
Premium
Doporučujeme
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Jako z Vídně. Tafelspitz není ani polévka, ani vařené maso s přílohou. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Recept
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
Na svatomartinské hostině nesmí chybět kaldoun. Jak polévku připravit?
Gastro Oscara získali za oříšková másla. Nesladíme je a používáme jen kvalitní suroviny, říkají manželé
Rozhovor
Brambory jsou všelék. Proč je mít doma neustále po ruce a jaké existují druhy?
Premium
Doporučujeme
Houby a parmezán? Připravte si těstoviny s dary lesa podle Jana Punčocháře
Cizrna jako doprovod. Skvěle se hodí třeba k rybě, radí Jan Punčochář
Premium
Recept
Místo másla a džemu sezonní potraviny. Nemocnice po 65 letech mění diety, některé si je už upravily dřív
Premium
Doporučujeme
Z lógru jsou schopni vyrábět i elektriku, vysvětluje majitel šumperské Pikoly. Stylová kavárna smýšlí ekologicky
Premium
Doporučujeme
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Jak na oblíbený vanilkový termix? Zkuste recept foodblogerky
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Premium
Seriál
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Linecké jako po másle. Recepty na to nejlepší a triky, aby se vždy povedlo
Premium
Seriál
Nejvláčnější Sacher. Jak na něj krok za krokem podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Tuk bohů a elixír mládí. Ghí se v Česku stalo hitem, nekazí se a je zdravější než máslo
Premium
První zelené lupení. Jak naložit s medvědím česnekem, poradí Jan Punčochář
Z potravin v obchodech od začátku roku nejvíce zdražily papriky, zlevňuje máslo a vepřové
Překvapte rodinu neobvyklou dobrotou. Zkuste velikonoční věnec
Recept
Velikonoce se blíží. Připravte si čokoládová vajíčka plněná arašídovým máslem
Recept
Knedlík jako peříčko. Karlovarský má vonět po másle, radí Jan Punčochář
Kokosové kuličky Raffaello s krémovým sýrem. Jak na ně?
Pohádková kuchařka. Jak uvařit kyselo, aby chutnalo i Trautenberkovi? A co Honzovy buchty?
Premium
Doporučujeme
Půl tuctu zapečených vánočních šneků. Jak je připravit doma?
Béžismus se ujal. Oblečení pro děti jako by ho polili cappuccinem
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Zvyšte dávky vitaminu D a připravte si lososa s holandskou omáčkou
Gratinované hříbky po italsku. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Letní oběd jedním tahem. Šťavnatý candát s hráškovou tarhoňou podle Jana Punčocháře
Recept
Lahodné nemáslo mate spotřebitele. Obal hraje na dojmy, platné zákony ale neporušuje
Původní zpráva
Zákazníci si v květnu připlatili zhruba tři procenta oproti loňsku, zdražilo hlavně vepřové maso
Aktualizováno
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu