schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
miska
Hrnce, z nichž oči přecházely. Parádně malovaná keramika provází obyvatele jihozápadu USA už přes 1000 let
Premium
Bože, chraň mě před vidličkou! Ďábelský nástroj z Východu u nás ještě nedávno vyvolával posměch a opovržení
Premium
Na poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
Recept
Cibule před dveřmi, brambory v posteli nebo miska teplé polévky. Jak se po světě slaví příchod nového roku?
Premium
Doporučujeme
Vánoční cukroví: Napečeno? Čas plnit, vyzkoušejte ty nejlepší krémy podle našich receptů
Recept
Vánoční cukroví: Rohlíčky, pracny nebo perníčky. Vsaďte na osvědčenou klasiku, která nikdy nezklame
Recept
V Česku se pereme o příliš malý rybníček, říká designér David Valner. Jeho sklo slaví úspěchy hlavně za hranicemi
Doporučujeme
Bára Karpíšková si otevřela vlastní bistro Bjukitchen. Chci dělat nejlepší saláty v Praze, říká
Nejlepší mazanec. Jak na připravit nezapomenutelnou velikonoční pochoutku?
Doporučujeme
Velikonoční perníčky. Jak na medovou pochoutku, poradí cukrářka
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Tajemství famózní koblihy. Jak připravit dokonalou masopustní dobrotu?
Premium
Recept
Pozdní víkendová snídaně? Vyzkoušejte turecká vejce Cilbir podle receptu foodblogerky
Levná a chuťově jedinečná. Tři recepty z kapusty podle šéfkuchaře Radka Davida
Recept
Smažená, v koláči či s vejcem. Tři recepty s brokolicí podle šéfkuchaře Radka Davida
Premium
Recept
Svatomartinská husa. Jak ji připravit a jaké knedlíky vybrat?
Recept
Králičí srdíčka, ananas nebo paprikový salát. Přinášíme neotřelé recepty na grilu
Recept
Neobyčejná bábovka s vaječným krémem. Jak na lahodný zákusek podle Jana Punčocháře
Recept
Na co použít vajíčka po Velikonocích? Zkuste pomazánku, sekanou s vejci či je naplňte lososem
Recept
Pikantní s ananasem nebo s avokádem. Kuřecí salát na tři způsoby
Dejte klíčit semínka, zázrak přírody se odehraje přímo u vás v kuchyni. Co je k tomu potřeba?
Premium
Rychlý a dietní oběd? Zkuste salát s čekankou, grepem a balkánským sýrem
Recept
Avokádová, celerová či ředkvičková. Jak na jarní lehké pomazánky?
Recept
Velikonoční mlsání. Na stole by neměly chybět kynuté Jidáše
Recept
Nechte si doma naklíčit pecku avokáda či bukvici. Bude to bavit i děti
S jahodami a stévií. Jak na jahodovotvarohové nanuky?
Vědci ve Zlíně vyvíjejí ekologicky šetrné plastové misky
Jak bydlí designéři: renovovaný nábytek, ručně vyráběné misky a výhled na ořešák
Doma mám asi dvě stě vidliček a plné skříně misek, říká přední česká foodfotografka
Rozhovor
Krušné časy pro Stanley Cup. V poháru pro vítěze NHL bylo jídlo, moč či semínka
Veganské zákusky? Zkuste Pavlova s vanilkovým krémem
Recept
Silvestrovská bowle podle Karolíny Kamberské
Palačinkové kanapky a cuketové rolky. Co připravit na Silvestra?
Osm překvapivých faktů o nudlích. Nejdelší měla přes tři kilometry
Východočeské slíváky anebo také slíváci. České kynuté buchty se švestkami
Položte na dvůr či zahradu misku s vodou. Zvířata trpí, žíznivým ježkům chybí žížaly
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu