schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
těsto
Zázvorky, kokosky a medvědí tlapičky. Přinášíme úsporné recepty na oblíbené cukroví
Premium
Recept
Lomnické suchárky na dva způsoby a úsporněji. Jak na to?
Premium
Recept
S vločkami nebo s oříšky. Jak ušetřit při pečení vanilkových rohlíčků
Premium
Recept
Úsporné recepty na sváteční perníčky: zkuste je ze žitné mouky, perníkovou klasiku i skvělé těsto na figurky
Premium
Recept
Jak vylepšit bramborové noky? Nechte se inspirovat receptem šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Jak ušetřit na huse? Zkuste pirohy s trhaným masem, radí šéfkuchař Drdel
Svatomartinská husa. Jak ji připravit a jaké knedlíky vybrat?
Recept
Jak za chvíli a za málo uvařit pro celou rodinu? Brambory jsou jednoznačná volba
Premium
Recept
Dýňové buchtičky. Podzimní delikatesa podle šéfkuchaře
Recept
Z kamionu se na silnici vylilo těsto, čištění vozovky trvalo hodiny
Letní obláčky z ricotty. Jak na tvarohové noky, poradí Jan Punčochář
Recept
Neobyčejná bábovka s vaječným krémem. Jak na lahodný zákusek podle Jana Punčocháře
Recept
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Měří půl metru a je pro 15 lidí. Ukrajinské rodačky upekly největší croissant v Česku
Doporučujeme
Chorvatská kuchyně nejsou jen ryby a mořské plody. Proč na dovolené ochutnat burek?
Premium
Rozhovor
Je to psychicky náročné, vidět všechny ty nenávistné komentáře, říká vítězka soutěže Peče celá země
Premium
Rozhovor
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Pro pistáciové croissanty k nám lidé jezdí přes půl Prahy. Jak vypadá recept na úspěch?
Doporučujeme
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Premium
Doporučujeme
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
Brambory jsou všelék. Proč je mít doma neustále po ruce a jaké existují druhy?
Premium
Doporučujeme
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Někdo rád vdolky. Jak na ty nejlepší smažené poradí Jan Punčochář
Premium
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Pasta fresca jako od Itala. Jak na těstoviny podle Jana Punčocháře
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Příprava listového těsta je výzva i pro zkušené pekařky. Jak na lahodné domácí kremrole?
Premium
Seriál
Udělejte si quiche, slané koláče či kynutou pizzu. Tipy a triky na to nejlepší těsto
Premium
Seriál
Správně vykynuté těsto je hladké, lesklé a pružné. Jak poznat prstem, že je hotové?
Premium
Seriál
Linecké jako po másle. Recepty na to nejlepší a triky, aby se vždy povedlo
Premium
Seriál
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu