Čtvrtek 19. května 2022, svátek má Ivo
schránka
Aktivovat Premium za 1 Kč
Prodloužit Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Zdeněk Křížek
Témata
Rozhovory s osobnostmi
Design
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
VIDEORECEPT: Asijský šmrnc. Zkuste grilovanou svíčkovou s omáčkou teriaki
VIDEORECEPT: Grilovaný BBQ špíz s cizrnou. Jak na něj, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: U grilu za hvězdu? Zkuste vysoký roštěnec podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Grilovaný tuňákový špíz v banánovém listu podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Grilované tygří krevety s avokádovou salsou. Jak na ně?
VIDEORECEPT: Ugrilováno za deset minut. Jak na kuře tandoori?
VIDEORECEPT: Holubí maso je skvělé. Jak na něj?
VIDEORECEPT: Sladkovodní ryby jsou v kurzu. Jak na sumce s cizrnou a kroupami?
Jak na uzené consomme se skleněnými nudlemi a houbami shiitake, poradí šéfkuchař
Štědrovečerní večeře s asijským šmrncem. Zkuste si vyzdobit stůl podle šéfkuchaře
Šéfkuchař Zdeněk Křížek odchází z Mandarinu, šéfovat bude síti hotelových restaurací
VIDEORECEPT: Připravte si indonéský bakmi goreng
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si hovězí pho bo podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte knedlíčky shu mai s houbami shitake podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Připravte si lososové špízy se salátem z mořských řas
VIDEORECEPT: Připravte si smažené tygří krevety podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Vyzkoušejte pečeného tuňáka v banánovém listu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Indické kuře tandoori připravíte i na grilu, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si čínskou polévku s rybími knedlíčky wonton
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si jednoduchý salát Gado gado
Doporučujeme
VIDEORECEPT: Připravte si glazovanou makrelu v teriyaki omáčce
Doporučujeme
Najít kuchaře je problém, po škole neumí uvařit ani guláš, říká šéfkuchař
Rozhovor
VIDEORECEPT: Jak na indonéské hovězí nudličky? Nechte si poradit od šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Jak na vietnamské rolky s krevetami? Nechte si poradit od šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Jak na to, aby nelepily? Připravte si rýžové nudle s krevetami, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: Nasi goreng z černého sezamu s nakládanou zeleninou a krabem
VIDEORECEPT: Thajský salát s mořskými plody a lotosovým kořenem podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Žluté kari s tygřími krevetami podle šéfkuchaře z Mandarinu
VIDEORECEPT: Jak na pošírovanou pražmu? Poradí vám šéfkuchař z Mandarin Orientalu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Vietnamský kuřecí salát v exkluzivním seriálu od šéfkuchaře z Mandarinu
Exkluzivně
Témata:
Asijská kuchyně
,
Bulgur
,
Cizrna
,
Čína
,
Hlíva
,
hotel
,
chilli paprička
,
chléb
,
Jalta
,
kari
,
kuchař
,
mango
,
mořské řasy
,
ňadra
,
nudle
,
rýžové nudle
,
řepa červená
,
sójová omáčka
,
Vánoce
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení