schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
brambor
Chřestové hody: uvařte si lahodnou krémovou polévku nebo křehké pazochy v té nejklasičtější úpravě
Recept
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
Recept
Dušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
Recept
Zelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium
Recept
Pozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
Recept
Prozření pěstitele brambor. Snímek s Madsem Mikkelsenem zahajuje festival severského filmu Scandi
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Recept
Cibule před dveřmi, brambory v posteli nebo miska teplé polévky. Jak se po světě slaví příchod nového roku?
Premium
Doporučujeme
Tradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
Recept
Pět nejskvělejších bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů
Doporučujeme
Recept spolumajitele Kro a Almy: Uvařte si pstruha s Oslo omáčkou, fenyklovým salátem a miso brambory
Recept
Bomba plná vitaminů. Nadopujte se před zimou hřejivou zelňačkou podle šéfkuchaře Drdela
Celníci dopadli pašeráky marihuany. Přes 1,26 tun drog skrývali i v bramborách
Cháron a Kerberos zhatili šanci na levnou zeleninu. Brambor bude méně, problém může být s cukrovou řepou
Premium
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Premium
Recept
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Brambory v hlavní roli. Jak je připravit se zakysanou smetanou, radí Pavel Drdel
Recept
Ukrajinci si vystřelili z Běloruska, za hranice poslali drony s bramborami
Rána opět s teplotami pod nulou, můžou zmrznout brambory
Krokety z fermentovaného hrachu v křenovém kyselu. Zdravá svačinka proti jarním neduhům
Recept
Co uvařit na Zelený čtvrtek? Zkuste cuketovou polévku s rukolou a ředkvičkami
Recept
Topinamburové ravioly. Připravte si jarní recept podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Ještě dva a půl týdne půstu: už nevíte, co vařit? Inspirujte se našimi recepty
Premium
Recept
Zeleninová vložka na dně talíře zalitá jemným krémem sváteční dojem z velouté ještě znásobí
Levná a chuťově jedinečná. Tři recepty z kapusty podle šéfkuchaře Radka Davida
Recept
Prasata v dece, chobotnice i nakládaná ovčí hlava. Svátky obžerství se blíží, co všechno se jí v Evropě?
Premium
Doporučujeme
V Austrálii mají málo brambor. První market tam omezil prodej hranolků
Jak vylepšit bramborové noky? Nechte se inspirovat receptem šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Jak ušetřit na huse? Zkuste pirohy s trhaným masem, radí šéfkuchař Drdel
Svatomartinská husa. Jak ji připravit a jaké knedlíky vybrat?
Recept
Muškátová, máslová i Hokkaidó. Jaké pokrmy připravit z dýní poradí šéfkuchař Radek David
Recept
Jak za chvíli a za málo uvařit pro celou rodinu? Brambory jsou jednoznačná volba
Premium
Recept
Lahůdka z hlubin země. Proč drahé lanýže chutnají prasatům a kam se za nimi vydat?
Premium
Doporučujeme
Obludnost hodna vymýcení? Češi smažák milují, v restauraci za něj dají klidně dvě stovky
Premium
Doporučujeme
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Premium
Doporučujeme
Univerzální hříbek, hnědáka můžete sušit nebo naložit. Jak na to?
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu