Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
sůl
Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Valentýn pro vegany. Překvapte svou polovičkou večeří jako z restaurace
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Husté sněžení zkomplikovalo dopravu. Na D6 v kopci uvízly kamiony, v Praze vyjelo 70 sypačů
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Kimči není jen jedno. Vyzkoušejte pikantní kvašenou ředkev
Bylinková abeceda. Celer miřík jako afrodiziakum a účinný pomocník při čištění krve
Doporučujeme
Slanečka, všem! Hodí se jen tak na chleba, do sendvičů nebo na omáčku, radí Jan Punčochář
Recept
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
Svatomartinská husa podle šéfkuchařů. Přinášíme tři recepty
Recept
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Zvyšte dávky vitaminu D a připravte si lososa s holandskou omáčkou
Bylinková abeceda. Vitaminy A, B, C i éterické oleje. Proč konzumovat pelyněk pravý?
Losos po skandinávsku. Připravte si lehké jídlo plné vitaminů podle Jana Punčocháře
Recept
V zahradách řádí slimáci. Pomohou například hlístice, často používaná sůl škodí půdě
Jak nejlépe uchovat přebytky ze zahrad? Dobře naložené nebo třeba sušené, samozásobitelství je v módě
Jak na kalamáry? Příprava je snadná, důležitý je hlavně pepř, říká šéfkuchař
Recept
Jednoduché vaření v náročných dnech: čočkový salát nebo domácí hummus
Recept
Chvála pomalosti. Delikátní francouzská pomazánka rilettes podle Jana Punčocháře
Mech zdobený cvrčky nebo dort s majonézou. Šárka Divácká peče jinak
Rozhovor
Řezník: Dal jsem zákaznici recept na svíčkovou, za týden se vrátila, že se manžel do ní znova zamiloval
Rozhovor
Bez kořenové zeleniny, s jablky či jogurtem. 10 receptů na bramborový salát od šéfkuchařů
Buchty s puncem luxusu. Jak na ně, poradí Jan Punčochář
Chuť podzimního výlovu. Jak na candáta, poradí Jan Punčochář
Česko pokryl první sníh, na silnicích velké problémy nezpůsobil. Bude sněžit i v noci
Silničáři se chystají na zimu. Ve skladech mají desetitisíce tun soli, sjízdnost dálnic bude přes zimu zajišťovat 183 sypačů
Přírodní lázně působivého vzhledu. Kam v Maďarsku?
Houby na plotnu i do spižírny. Jak je naložit do soli nebo nakyselo?
Zavařování a zamrazování není jediným způsobem, jak uchovat přebytečné výpěstky. Naložte je do soli
Pravidla šťavnatého steaku. Jak ho ugrilovat a na čem?
Diety zvládá jenom minimum pacientů, říká odborník
Rozhovor
Kam sáhnout při výběru jídla? Vyhněte se těm průmyslově vyrobeným
Doporučujeme
Bílé zlato i bílý jed. Soli jíme příliš, je to zlozvyk
Zelený chřest s kuřecím masem v kokosové omáčce
Recept
Jarní síla rostlin a luštěnin. Vyzkoušejte kopřivy na kari s cizrnou a rajčaty
Recept
Nevyhazujte odřezky. Vyrobte si domácí vegetu z kousků zeleniny
Superslaná alchymie. Vyplatí se za sůl připlatit, nebo jde jen o marketing?
Doporučujeme
předchozí
...
3
4
5
6
7
8
9
...
další
Témata:
Ambassador
,
citron
,
Cizrna
,
Český hydrometeorologický ústav
,
Domov - geneea
,
Evropa
,
Husa
,
jablko
,
Korea
,
Krkonoše
,
kuřecí maso
,
mléko
,
okres Havlíčkův Brod
,
Pamukkale
,
Paprika
,
pokrm
,
Praha
,
skořice
,
Štěpán Svačina
,
Vegeta
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení