Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mouka
Nebojte se kovářů. Poradíme vám, jak z nich udělat skvělý houbový guláš
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Velikonoční nádivka s tempehem a kopřivami. Jak na ni?
Recept
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Premium
Doporučujeme
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Zapomenuté tradice. O Vánocích obcházely i strašidelné Perchty a klofavé báby, říká autorka knihy
Premium
Doporučujeme
Se zvěřinou na svátečním stole nešlápnete vedle, radí Jan Punčochář
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Premium
Doporučujeme
Národ řízkomilů. Jak připravit nejlepší strouhanku, aby byl řízek načechraný?
Premium
Doporučujeme
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Rozhovor
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Premium
Na svatomartinské hostině nesmí chybět kaldoun. Jak polévku připravit?
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Pozdně letní jehněčí s bramborovou kaší a dušenou zeleninou. Recept Jana Punčocháře
Premium
Z lógru jsou schopni vyrábět i elektriku, vysvětluje majitel šumperské Pikoly. Stylová kavárna smýšlí ekologicky
Premium
Doporučujeme
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Pasta fresca jako od Itala. Jak na těstoviny podle Jana Punčocháře
Kyselá jarní delikatesa. Upečte si rebarborový koláč podle Jana Punčocháře
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Premium
Seriál
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Správně vykynuté těsto je hladké, lesklé a pružné. Jak poznat prstem, že je hotové?
Premium
Seriál
Ty nejlepší, nejlehčí a nejrychlejší rolády se připravují z klasického piškotového těsta. Umíte je?
Premium
Seriál
Lepek je všude, nebo není? Pokud se mu chcete vyhnout, můžete zkusit některé z následujících dezertů
Premium
Seriál
Jak na závin, který sníte i očima. Příprava nejoblíbenějšího českého moučníku krok za krokem
Premium
Seriál
Jak na dokonalou bábovku. Zkuste trik s utěrkou a tento recept
Seriál
Nejvláčnější Sacher. Jak na něj krok za krokem podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Ferrari v pekárně. Kváskové loupáčky, focaccia a tyčinky, které si musíte rezervovat
Premium
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu