schránka
Premium
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Iva Pospíšilová
Jazyková redaktorka (zkratka autora: ip)
RSS kanál autora
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Kachní gyoza knedlíčky, které zná celé Brno. V nové japonské restauraci podávají i saké
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Rýže kupte hodně, vydrží vám. Jak nakupovat chytře a neplýtvat potravinami?
Premium
Seriál
Na jídle se dá ušetřit nejvíce. Využijte i odkrojek z mrkve, kuře kupte celé
Premium
Seriál
Se zvěřinou na svátečním stole nešlápnete vedle, radí Jan Punčochář
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Jako z Vídně. Tafelspitz není ani polévka, ani vařené maso s přílohou. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Recept
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
Čím jednodušší jídlo, tím lepší musíte použít ingredience. Hamburger podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
Zázvorem marinované krevety s gazpachem. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Houby a parmezán? Připravte si těstoviny s dary lesa podle Jana Punčocháře
Načechraný řízek. Vedle vídeňského patří ten savojský k nejoblíbenějším. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Premium
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Cizrna jako doprovod. Skvěle se hodí třeba k rybě, radí Jan Punčochář
Premium
Recept
Pozdně letní jehněčí s bramborovou kaší a dušenou zeleninou. Recept Jana Punčocháře
Premium
Někdo rád vdolky. Jak na ty nejlepší smažené poradí Jan Punčochář
Premium
Portobello by měli ochutnat i zatvrzelí houboví nejedlíci. Jak na ragú Jana Punčocháře?
Premium
Nemlít, jemně nasekat. Jak na svou oblíbenou letní verzi tatarského bifteku poradí Jan Punčochář
Premium
Mladá kýta na grilu. Jak si nejlépe připravit maso v létě, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Premium
Seriál
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Příprava listového těsta je výzva i pro zkušené pekařky. Jak na lahodné domácí kremrole?
Premium
Seriál
Udělejte si quiche, slané koláče či kynutou pizzu. Tipy a triky na to nejlepší těsto
Premium
Seriál
Pověsti nelžou, makronky patří mezi složitější dezerty. S těmito recepty je ale zvládnete doma hravě
Premium
Seriál
Správně vykynuté těsto je hladké, lesklé a pružné. Jak poznat prstem, že je hotové?
Premium
Seriál
Ty nejlepší, nejlehčí a nejrychlejší rolády se připravují z klasického piškotového těsta. Umíte je?
Premium
Seriál
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu