schránka
Premium
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Zkoušíme pěstovat fialový chřest. Je dost vzácný, ale chuťově dokonalý, říká farmář z Hostína
Rozhovor
Pověsti nelžou, makronky patří mezi složitější dezerty. S těmito recepty je ale zvládnete doma hravě
Premium
Seriál
Manifesto se rozrůstá, nový gastronomický koncept vyroste na pražském Andělu
Správně vykynuté těsto je hladké, lesklé a pružné. Jak poznat prstem, že je hotové?
Premium
Seriál
Ty nejlepší, nejlehčí a nejrychlejší rolády se připravují z klasického piškotového těsta. Umíte je?
Premium
Seriál
Lepek je všude, nebo není? Pokud se mu chcete vyhnout, můžete zkusit některé z následujících dezertů
Premium
Seriál
Z foodtrucku do bistra na Vinohradech. V pandemii otevřeli vlastní podnik a neprohloupili
Premium
Linecké jako po másle. Recepty na to nejlepší a triky, aby se vždy povedlo
Premium
Seriál
Předkrmy s vůní bylinek. Jak na plněná rajčata či letní terinu s kozím sýrem?
Doporučujeme
Ovoce pod závějí drobenky. Jak na buchty na plech, aby je zvládli i úplní začátečníci?
Premium
Seriál
Pečení s dětmi je zábava. Přinášíme recepty, které je budou nejvíce bavit
Premium
Seriál
Zdravé bez želírovacích pomocníků. Jak na králíka v sulcu podle Jana Punčocháře?
Domácí tyčinky, krekry anebo preclíky jsou nejlepší čerstvě vytažené z trouby. Přinášíme nejlepší recepty
Premium
Seriál
Příprava odpalovaného těsta se vymyká všemu, na co jsme zvyklí. Tady jsou recepty na větrníky a věnečky, které se vždy povedou
Premium
Seriál
Příprava sušenek není vůbec složitá má však jedno úskalí. Jak poznáte, že jsou dobře upečené?
Premium
Seriál
Fine dining do krabičky nefunguje. Nechceme dělat ‚normální jídlo‘, říká šéfkuchař
Rozhovor
DAVID: Zelenina je dar. Deprimuje mě, že se ta ‚nehezká‘ neprodává v každém obchodě
Jak na závin, který sníte i očima. Příprava nejoblíbenějšího českého moučníku krok za krokem
Premium
Seriál
Pražský výlet na Kubu. V Casa Eminente můžete ochutnat unikátní rumy, dovnitř vás ale musí pozvat
Premium
Cizrna je poklad kuchyně. Zkuste si připravit snídaňové koláčky
Recept
Jak na dokonalou bábovku. Zkuste trik s utěrkou a tento recept
Seriál
S oregánem, petrželí, estragonem, ale i medem. Jak na bylinková másla a k čemu se hodí?
Recept
Omáčka Chimichurri. Jak na argentinskou bylinkovou omáčku, poradí foodblogerka
Připravte si rychlý oběd. Příprava krůtího saagu zabere čtvrt hodiny
Jaro přináší zvýšené nároky na organismus. Jak z jídla získat co nejvíce energie?
Rozhovor
Co říkají restauratéři na testování na zahrádkách? Je to paskvil, asi nikdy nebyli v hospodě, vzkazují politikům
Anketa
Bylinky ve studené kuchyni. Nejenom k masu, tymián se hodí do salátů i k hummusu
Recept
Na jeho nápoj z kombuchy byla dlouhá čekací listina. Pandemie nám paradoxně pomohla, říká Marek Siwy
Rozhovor
Domácí tlačenka je delikatesa. Jak na ni poradí foodblogerka
Zdravý a rychlý oběd? Rizoto z těstovinové rýže je hotové za dvacet minut
Bílkoviny, minerály i vitamíny. Luštěniny jsou jaře k nezaplacení, připravte si čočkové kuličky s gravy omáčkou
NEVYJEL: Není mléko jako mléko. Vybrat dodavatele není tak snadné
Bylinková abeceda. Zázvor mírní nevolnosti, posiluje imunitu a podporuje krevní oběh
Doporučujeme
Křepká křepelka. Připravte ji s tymiánovou omáčkou podle Jana Punčocháře
Hrušková galetka s mandlovými kousky. Jak na ni podle foodblogera?
Recept
Depresi si můžete přivodit i nevhodnou stravou. Co jíst, abyste byli v pohodě?
Premium
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu