Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
cukr
Rád bych s partnerem založil rodinu, ale v Česku to bohužel možné není, říká cukrář Josef Maršálek
Premium
Rozhovor
Ukrajinská kuchyně má k české blízko. Jak uvařit ‚neruský‘ boršč?
Premium
Recept
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Přestupní stanice při cestě na Západ? Hlídá se každé kilo cukru, zásoby má dovézt i dodávka ze Svitav
Premium
Reportáž
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Co do dortu? Rady a tipy od uznávané šéfcukrářky na univerzální náplň
Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Jeho přípravu zvládne každý. Šéfcukrářka radí, jak udělat fantastický, ale jednoduchý vaječný likér
Se zvěřinou na svátečním stole nešlápnete vedle, radí Jan Punčochář
Obliba vaječného likéru stoupá. Odkud se vzal tekutý dezert pro dospělé a jak ho ‚vymazlit‘ k dokonalosti?
Premium
Doporučujeme
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Nejlepší pusinky podle cukrářky. Jak na ty barevné a kdy přidat kokos?
Premium
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
V jednoduchosti je krása. Tak vznikají nejchutnější jídla, říkají autorky Velké obědové bichle
Premium
Rozhovor
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Premium
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Rozhovor
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
Sedavý životní styl se v Evropě podílí až na desetině úmrtí. Obrana přitom není složitá
Slané jídlo musí být i trochu sladké, a naopak. V každém pokrmu musí být všechny chutě, říkají vietnamští bratři
Rozhovor
Turecká káva byla ‚satanským nápojem‘ a vedly se kvůli ní krvavé spory. S českým ‚turkem‘ nemá nic společného
Premium
Doporučujeme
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Veganská vanilková je nesmysl, říká pražský zmrzlinář. Jak se mu podniká na novém zmrzlinovém bulváru?
Premium
Rozhovor
Obsahují cukry, bílkoviny, aminokyseliny i minerály. Jaké tipy na pokrmy z hub přináší Eva Filipová?
Premium
Okurková sezona: plody se sbírají z matrace ‚letadla‘. Čistí střeva, regulují krevní tlak a pomáhají trávení
Premium
Původní zpráva
Z lógru jsou schopni vyrábět i elektriku, vysvětluje majitel šumperské Pikoly. Stylová kavárna smýšlí ekologicky
Premium
Doporučujeme
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Sladké tajemství. Díky výletu do Dačic se dozvíte, jak vznikla kostka cukru
Premium
Seriál
Muž po hádce rozsypal v metru na Pankráci krystalickou látku, stanice byla hodinu zavřená
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Léto patří osvěžujícím bylinkám. Jaké nápoje se nejvíce hodí do veder?
Kterým jídlům se v létě vyhnout a proč nahnilé ovoce nemilosrdně vyhazovat? Radí nutriční terapeutka
Rozhovor
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu