schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Koláč
Čas rebarbory. Jak si z navinulých řapíků připravit máslový koláč jako od babičky?
Inflaci střídá cenová diskriminace, říká expert. Podle něj nastoupila nová éra
Premium
Rozhovor
Aby vám číslo nejčíslovatější nevlezlo na mozek. Šťastný a veselý Den pí
Premium
Názor
I bez práce budou koláče! Mladí němečtí progresivci vymysleli revoluční model
Premium
Názor
Jak se řekne hezky česky knedlík? „Cizáci“ se v našem jazyce usidlují odjakživa, není třeba z nich mít hrůzu
Premium
Seriál
Super rychlý a jednoduchý recept. Jak na rybízový koláč, poradí cukrářka
Recept
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Premium
Recept
Kyselkavý višňový džem nejtalentovanější cukrářky severních Čech uschová pořádný kus léta do skleničky
Recept
Na české bábovky se ve Skotsku stojí fronta. Kávu si můžete vychutnat spolu s jeleny, říká Češka
Doporučujeme
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Jak na fantastický broskvový koláč, poradí cukrářka
Recept
Ryba a rebarbora. Jak na neotřelou kombinaci chutí, poradí Pavel Drdel
Recept
Stylový oběd ke korunovaci Karla III. Upečte si quiche podle receptu britské ambasády
Recept
Jarní zázrak. Jak na fantastický rebarborový koláč, poradí cukrářka
Koláč a Apokalypsa. Co jsou to proklínací tabulky a kde je můžete vidět?
Premium
Smažená, v koláči či s vejcem. Tři recepty s brokolicí podle šéfkuchaře Radka Davida
Premium
Recept
K snídani i večeři. Zkuste jednoduchý recept na cibulový koláč
Recept
Poslední slovo Petrušky Šustrové: Koláč na cestu
Premium
Názor
Strany servírují burgery i koláč. Pivo za 65 korun, mátový čaj za 80
Okamura dostal na mítinku koláčem do obličeje, útočnici zpacifikovali policisté v civilu
Hledáme alternativy, kde ušetřit. Zdražení jsme se nedokázali vyhnout, říká šéfkuchař Hynek Vávra
Rozhovor
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Tradiční cukrařina se dostává znovu do módy, říká ‚královna makronek‘. Které retro zákusky lidé milují?
Premium
Rozhovor
Veselý den plný koledování a návštěv. Proč chtěli komunisté vymýtit svátek svatého Štěpána?
Premium
Doporučujeme
Mladé holky sice dokážou navařit světovou kuchyni, kvalitu produktu ale nepoznají, míní foodblogerka
Premium
Rozhovor
legalTV.cz: Incidenční spory
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Kyselá jarní delikatesa. Upečte si rebarborový koláč podle Jana Punčocháře
Udělejte si quiche, slané koláče či kynutou pizzu. Tipy a triky na to nejlepší těsto
Premium
Seriál
Linecké jako po másle. Recepty na to nejlepší a triky, aby se vždy povedlo
Premium
Seriál
Máslem vonící jablka. Jak na koláč s drobenkou poradí Jan Punčochář
Pečte s dětmi. Mrkvový koláč je bude bavit a chutnat jim
Dvojí život rebarbory. Královna koláčů, marmelád a první posel jara posiluje vitalitu a pomáhá krvetvorbě
Poslední slovo Petrušky Šustrové: Den π
Premium
Mexický masový koláč. Vynechejte mouku, fungujete to skvěle
Recept
Rýžový koláč, závitky i nakládaná zelenina. Co se jí v Asii při oslavách nového lunárního roku?
Rozhovor
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu