Recept 20. května 2018 6:20

Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli. Jak na ně?

Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť na něco výjimečného? Vyzkoušejte recept Hynka Vávry z restaurace Hliněná Basta na krevety v kokosovém mléce.

22. dubna 2018 6:24

Uzené kachní prso s kačenkami, estragonem a pošírovaným vejcem. Jak na to?

Uzené kachní prso s kačenkami, estragonem a pošírovaným vejcem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Kačenka česká má výraznou vůni a jemnou, lahodnou chuť a sluší jí stejná úprava jako smržům ve smetanových omáčkách či s masem. Zkuste ji připravit...

Recept 12. dubna 2018 6:14

Připravte si thajský salát Som Tam podle šéfkuchaře Jiřího Štifta

Připravte si thajský salát Som tam podle šéfkuchaře Jiřího Štifta | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pokud jste se zamilovali do asijských pokrmů jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů Jiřího Štifta, můžete si doma vyzkoušet jeden z jeho receptů....

Recept 2. dubna 2018 6:19

Pochoutka našich babiček. Jak na domácí škvarkové pagáče?

Škvarkové pagáče | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Škvarkové placky pochází pravděpodně z Maďarska, stejně tak jsou ale doma na Slovensku, kde se jim říká pagáče. Jak si je připravit doma?

Recept 1. dubna 2018 6:59

Připravte si jarní kuřátko s kopřivami a jarní cibulkou

Jarní kuřátko s kopřivami | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Velikonoční menu plné zelených jarních bylinek? Právě na takové pokrmy se zaměřil šéfkuchař Petr Šmrha z restaurace home by Unic. Vyzkoušejte baby...

Recept 25. března 2018 6:37

Vítání jara. Připravte si skvělou řeřichovou polévku podle šéfkuchaře

Řeřichová polévka | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Velikonoční menu plné zelených jarních bylinek? Právě na takové pokrmy se zaměřil šéfkuchař Petr Šmrha z restaurace home by Unic. Vyzkoušejte...

21. března 2018 6:16

Připravte si doma dračí koule podle šéfkuchaře Štifta

Dračí koule | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pokud jste se zamilovali do asijských pokrmů jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů Jiřího Štifta, můžete si doma vyzkoušet jeden z jeho receptů....

10. ledna 2017 14:50 BRNO

Letošní Grand restaurant festival nabídne barokní kuchyni typickou pro urozené

Grand restaurant festival letos speciálně i pro vegetariány. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Baroko na talíři je tématem osmého ročníku Grand restaurant festivalu, který nabízí lidem k ochutnání vysokou gastronomii.

Seriál 9. prosince 2012 15:09

Recepty nejlepších restaurací: co vaří v nejlepší restauraci

Koishi fish & Sushi/ Halibut s dýňovým pyré a pěnou z kokosového mléka a jasmínová rýže | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám postupně...

Seriál 8. prosince 2012 8:00

Recepty nejlepších restaurací: jak vaří v hotelu Alcron

Alcron/ Hovězí pupek s bramborovou kaší uzenou na jasmínovém čaji  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 7. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: muflon s tyrolským špekem

Le Terroir/ Muflon s tyrolským špekem  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 6. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: královské holoubě z Anjou

Terasa u Zlaté studně/ Královské holoubě z Anjou s karamelizovanou čekankou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 5. prosince 2012 15:01

Recepty nejlepších restaurací: zámecká oáza Chateau Mcely

Piano Nobile, Chateau Mcely/ Pstruh s místní sádky s petrželovo-cibulovým pyré | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 4. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: pečené kuře ze Štěpánovska

La Degustation Boheme Bourgeoise/ Pečené kuře ze Štěpánovska s celerem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 3. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: jelení svíčková s dýní

V zátiší/ Jelení svíčková s pečenou dýní | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 2. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: zákusek z hotelu Aria

Coda, Aria Hotel/ Mille-feuille z bílé čokolády s malinovou omáčkou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 1. prosince 2012 15:00

Recepty nejlepších restaurací: specialita z Obecního domu

Francouzská restaurace, Obecní dům/ Maso z českého býka s francouzskými brambory | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...

Seriál 30. listopadu 2012 7:00

Recepty nejlepších restaurací: jak vaří v hotelu Radisson Blu

LA Rotonde, Radisson Blu Hotel/ Pečený vepřový hřbet s pyré ze sladkých brambor a kardamonovou omáčkou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Každá restaurace z top desítky Grand Restaurant 2013 nám svěřila jeden ze svých nejlepších unikátních receptů. Server Lidovky.cz vám bude postupně...



Najdete na Lidovky.cz