Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
GRUSZ: Jsme připraveni pohnout se dále, nebo budeme navždy žít v komunismu?
Bylinková abeceda. Šípková růže podporuje pocení a je močopudná
Knedlík jako peříčko. Karlovarský má vonět po másle, radí Jan Punčochář
Hrášek, kadeřávek a špenát. Jak na zelenou omeletu?
Recept
Lahodná maďarská klasika. Jak na segedínský guláš podle foodblogerky?
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Vitamín D funguje proti infekcím. Co jíst a jak ho v těle doplnit?
Recept
Pastrami trochu jinak. Najdete u nás i klasickou verzi, ale raději experimentujeme, říká šéfkuchař Pavlica
Rozhovor
S koprem a pažitkou. Udělejte si k snídani sýrovou omeletu
DAVID: Polotovary, jídlo v boxech či ve vakuu. Z čeho jíme a jíst ještě chvíli budeme?
Univerzální fazole. Udělejte si polévku podle Jana Punčocháře
Recept
Vejce a chřest jsou skvělá kombinace. Vyzkoušejte bílkovou omeletu
Recept
Dětství na lžičce. Jak na čokoládový termix poradí foodblogerka
Recept
Během pandemie otevřel dvě kavárny. Měli jsme obrovské štěstí, říká Oldřich Valta
Rozhovor
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Nespoléhejte na slunce. Jakým jídlem nejlépe doplnit vitamin D?
Odlehčený jídelníček. K svačině si místo sušenky dejte lněné krekry
Recept
NÁVRAT: Tlachání o tom, jak je česká gastronomie skvělá, nikoho nezajímá. Šéfkuchaři by teď měli učit mladé lidi
Bylinková abeceda: Hořčík, vápník i železo. Pampeliška lékařská posiluje játra i ledviny
Máslem vonící jablka. Jak na koláč s drobenkou poradí Jan Punčochář
Nejdražší a nejvzácnější na světě. Magický šafrán je nezaměnitelný
Premium
Původní zpráva
Masové koule plněné růžičkovou kapustou. Jak na ně poradí foodblogerka
Recept
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Vitamíny B-komplexu jsou pro organismus klíčové. Jakým jídlem je doplnit?
Doporučujeme
Odlehčený jídelníček. Zkuste k obědu misku buddha bowl s tahini dresinkem
Bylinková abeceda. Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Kurkumové Calimero podle foodblogerky. Pijte ho horké a s rozumem
Recept
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Jezte více vitamínu B. Zkuste třeba jablečný koláč se skořicí a jogurtem
Dva roky to zkoušel. Nyní má Petr Sogel patentovanou metodu, jak uchovávat jídlo i bez chemie
Rozhovor
HLAVÁČEK: Suroviny v Česku a zahraničí? Ceny jsou stejné, ale kvalita se nedá srovnat
Polévka je grunt. Jak na poctivou gulášovku?
Recept
Bylinková abeceda. Nehtík lékařský alias ruský penicilín pomáhá hojit rány a mírní křeče
Doporučujeme
Kousky masa s rosolem. Jak na domácí tlačenku, poradí Jan Punčochář
Makové lívance se švestkovou omáčkou. Ideální k víkendové snídani
Recept
Cappuccino Panna cotta. Italská lahůdka podle foodblogerky
Recept
Odhodlali se a uvařili si pivo sami doma, díl první
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Ovoce a vitamín C posílí imunitu. Připravte si občas smoothie
Recept
Salát s kozím sýrem, čekankou, ořechy a medovým dresinkem. Jak na něj?
Recept
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu