schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Recept
Sůl, tuk a čas. Jak na francouzskou masovou pomazánku, poradí Jan Punčochář
Recept
Popularita květáku letí strmě vzhůru, i když dramaticky zdražil. Jak se ze zeleniny chudých stal luxus?
Premium
Doporučujeme
Švýcarské halušky. Jak na špecle s houbami a sýrem, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře
Chuti chřestu se klonili už Egypťané. Jak v kuchyni naložit s královskou zeleninou?
Premium
Doporučujeme
Na co použít vajíčka po Velikonocích? Zkuste pomazánku, sekanou s vejci či je naplňte lososem
Recept
Sváteční jehněčí na velikonočním stole nesmí chybět. Zkuste recept Jana Punčocháře
Premium
Recept
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Na velikonoční tabuli u nás doma nemůže chybět králičí fašírka, říká šéfkuchař Veltruský
Vaření jako droga. Proč stojí restauraci Leaf stojí za návštěvu?
Doporučujeme
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Velikonoční nádivka s tempehem a kopřivami. Jak na ni?
Recept
V Sensa Fine Food Bistru přírodu respektují. Chřestový salát v lednu si u nás nedáte, říká šéfkuchař Zdeněk Křížek
Tisíc voňavých plátků. Připravte si francouzský zákusek podle Jana Punčocháře
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Candát a rizoto z krup. Jak na jednoduchý oběd, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Ukrajinská kuchyně má k české blízko. Jak uvařit ‚neruský‘ boršč?
Premium
Recept
Barevné lampiony a papírové květy. Chtěl jsem kus Vietnamu přenést do Prahy, říká oceňovaný šéfkuchař
Rozhovor
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Tradiční cukrařina se dostává znovu do módy, říká ‚královna makronek‘. Které retro zákusky lidé milují?
Premium
Rozhovor
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Premium
Rozhovor
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Premium
Doporučujeme
Karbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Přepálený olej, tuny hranolků a oblíbený katův šleh. Připomeňte si jídla 90. let, která byste raději zapomněli
Premium
Doporučujeme
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Kachní gyoza knedlíčky, které zná celé Brno. V nové japonské restauraci podávají i saké
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Při výrobě používají český kmín nebo uzenou slaninu. Gin z neobvyklých surovin pálí v pražských Holešovicích
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu