Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
ReceptSprávné je využívat v kuchyni nejen prémiové druhy masa, ale i ty trochu opomíjené, včetně...
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
ReceptKříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium ReceptSváteční stůl bez mazance by byl jako modré nebe bez slunce. Ať už máte rádi nadýchanou peřinku,...
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
ReceptPoctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
ReceptDušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
ReceptZelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium ReceptRecyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
ReceptTajemstvím variace na italský chlebový salát jsou dokřupava opečené kousky pečiva, parádně...
Koblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
ReceptNa poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
ReceptČeská čočka s asijskou stopou. Krokety podle Pavla Drdela si s kimči i rýžovým papírem skvěle rozumějí
ReceptDnešní recept potěší všechny vegetariány, fanoušky koriandru, kimči a luštěnin (konkrétně čočky),...
Steak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
ReceptKapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
ReceptPozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
ReceptAglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
ReceptCo připravit na Nový rok k obědu? Přinášíme tři recepty z čočky
ReceptNa Nový rok by se měla jíst čočka, aby se nás držely peníze. Navíc má i blahodárné účinky na naše...
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium ReceptTradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
ReceptNejdůležitější večeře v roce musí být zkrátka perfektní. Díky našim receptům a tipům bude přesně...
Předkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
ReceptPět nejskvělejších bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů
DoporučujemeŠtědrovečerní večeře se neobejde bez dobrého bramborového salátu. Každá rodina má svůj osvědčený...
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium ReceptŠťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium ReceptVoňavá kulajda se ztraceným vejcem: po receptu šéfkuchaře Drdela se bude oblizovat celá rodina
ReceptBílá polévka z hub, brambor a smetany, často doplněná o vejce, se vaří v mnoha regionech Čech a...
další články |