Poupata v nálevu. Vynikající „falešné kapary“ připravíte z toho, co najdete na zahrádce: z pažitky i pampelišky
Že jde pažitka do květu? To je skvělé – díky tomu se rozšiřuje její nabídka. Nejen o jedlé květy,...
Chřestové hody: uvařte si lahodnou krémovou polévku nebo křehké pazochy v té nejklasičtější úpravě
ReceptNepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
ReceptPřišel čas fialkové sklizně. Křehkou krásu violky vonné lze využít při přípravě dezertů
ReceptJemně nasládlá chuť a křehká krása dělají z fialek ideální doplněk lehkých dezertů, zmrzlin i...
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
ReceptKříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium ReceptVelikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
ReceptPoctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
ReceptDušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
ReceptHluboký prsní sval s nepřehlédnutelným tukovým krytím se skvěle hodí k dlouhému dušení. Jednoduchou...
Zelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium ReceptRecyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
ReceptKoblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
ReceptZamýšlet se nad každou položkou jídelního lístku, kde se asi tak vzala, to by taky člověk mohl...
Na poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
ReceptČeská čočka s asijskou stopou. Krokety podle Pavla Drdela si s kimči i rýžovým papírem skvěle rozumějí
ReceptSteak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
ReceptKapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
ReceptPozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
ReceptMůžeme je i oloupat, ale zbavíme se toho nejlepšího, co se pod slupkou ukrývá. Topinambury jsou...
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
ReceptZahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
ReceptCo se hodí do chladného zimního počasí víc než poctivý silný vývar? Spolehlivě zahřeje i posilní. A...
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium ReceptTradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
ReceptPředkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
ReceptVšichni šéfkuchaři mají před Vánoci napilno. A nemyslím tím jen v kuchyních svých restauracích, ale...
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium ReceptNikoli včelí úly, bramborový salát, ba ani ananas nebyly svátečními dobrotami našich předků. To...
další články |