schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mouka
Čas rebarbory. Jak si z navinulých řapíků připravit máslový koláč jako od babičky?
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium
Recept
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
Recept
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
Recept
Ministerská mouka. S domem po babičce jde spíš o klamavou reklamu
Názor
Naše sámoška zlevňuje. Co se asi změnilo, že začala snižovat ceny?
Premium
Názor
Z Kypru vyplula první loď s pomocí pro Gazu, veze 200 tun mouky a další jídlo
Co připravit na Nový rok k obědu? Přinášíme tři recepty z čočky
Recept
Trocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
Recept
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium
Recept
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium
Recept
Neotřelé vánoční cukroví? Zkuste křehké ořechové mušličky Karolíny Kamberské
Recept
Na rohlíčky nedáme dopustit, ale co zkusit i trochu „exotiky“? (Ne)tradiční cukroví podle foodblogerů
Premium
Recept
Podle babičky. Recept na vánočku, která zmizí ze stolu během chvíle
Recept
Vánoční cukroví: I bezlepkáři a dietáři si pochutnají. Čím nahradit „zlé“ cukry, tuky a mouku?
Recept
Vánoční cukroví: I s málem naděláte parádu. Sněhové pusinky za hubičku šetří nervy a peněženku
Recept
Vánoční cukroví: Linecké třikrát jinak a pokaždé báječně
Recept
Vánoční cukroví: Rohlíčky, pracny nebo perníčky. Vsaďte na osvědčenou klasiku, která nikdy nezklame
Recept
Vraždu kvůli majetku zakryli pachatelé lží o kolaboraci, trestu tak unikli
Papriková hostina. Jak na krokety z kuřecího masa, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Hodí se i do sladkého. Jak na cuketový perník, poradí cukrářka
Recept
Dozrávají švestky, hody začínají. Kde se vzala slivovice a recept na geniální povidla
Premium
Doporučujeme
Super rychlý a jednoduchý recept. Jak na rybízový koláč, poradí cukrářka
Recept
Štrúdl podle cukrářky: zpracujte letní jablka a vychutnejte si jeho jemnou chuť
Recept
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Premium
Recept
Svačinka na letní túru. Jak na malinové sušenky, poradí cukrářka
Recept
Jak na fantastický broskvový koláč, poradí cukrářka
Recept
Velké chřestové finále: šťavnaté „bílé zlato“, křupavé krokety a jemná máslová omáčka
Recenze
Domácí street food. Chlebové placky s trhaným masem podle šéfkuchaře
Vláčná šlehaná bábovka. Jak na vynikající moučník, poradí cukrářka
Recept
Banánové brownies. Přezrálé banány nevyhazujte, cukrářka radí, jak je zpracovat
Jarní zázrak. Jak na fantastický rebarborový koláč, poradí cukrářka
Krokety z fermentovaného hrachu v křenovém kyselu. Zdravá svačinka proti jarním neduhům
Recept
Pnutí ve vládní koalici okolo změny sazeb DPH. Lidovci brání ceny ovoce či mouky
Premium
Nejlepší mazanec. Jak na připravit nezapomenutelnou velikonoční pochoutku?
Doporučujeme
Sváteční beránek. Jak na zdravější variantu, poradí vyhlášená cukrářka
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu