schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
rajče jedlé
Recyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
Recept
„Kamarády“ vysaďte spolu. Dobré plánování vám na zahradě ušetří spoustu peněz i starostí
Premium
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Putin se kochal rajčaty na polárním kruhu. Zahájil předvolební turné
Zdravější pomazání. Nechte se večer inspirovat trojicí pomazánek Pavla Drdela
NOMÁDI: Došla rajčata i mrkev. Pánská jízda s Juniorem v ohrožení
Vzkříšený katův šleh. Milované i proklínané jídlo v podání šéfkuchaře Drdela stojí za to
Recept
Ambiente otevřelo svůj první fastfood. Koupíte tu ty nejlepší burgery v Praze?
Doporučujeme
Chuť končícího léta. Vyzkoušejte zapékané cukety s rajčatovou esencí, podle šéfkuchaře
Recept
Fermentovat můžete téměř cokoli. Přinášíme ty nejlepší recepty
Premium
Doporučujeme
Průvodce pěstováním a zpracováním cukety. Víte, kdy sklízet? A jak uvařit ratatouille, caponatu nebo smažené květy?
Premium
Recept
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Premium
Recept
Vedra udeřila, co si dát v horku k večeři? Zkuste ovocný salát nebo kuskus, na knedlíky zapomeňte
Doporučujeme
Nový talent na pražské gastro scéně. Ondřej Dufek začínal mytím nádobí, dnes je šéfkuchařem bistra Šodó
Svěží pórek s rajčaty. I v zimě si můžete připravit lehká jídla, radí šéfkuchař
Recept
Pstruh pod pokličkou. Jak na fantastickou bujabézu podle šéfkuchaře
Recept
Jak vylepšit bramborové noky? Nechte se inspirovat receptem šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Zamilujte se do leča. Jak ho připravit, abych chutnalo všem, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Nepřepečte toho vepře. Jak udělat „rostbíf“ z vepřového, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Nejlepší, který jste kdy jedli. Jak na rajčatový salát podle šéfkuchaře Pavla Drdela?
Recept
Top 10 receptů porotce MasterChefa Jana Punčocháře. Skvělá gulášovka, dokonalé koleno i pečeně po cikánsku
Recept
Vhodné k dušení, ale lépe uděláte, když maso upečete. Jak na perličku podle Jana Punčocháře?
Recept
Ukrajinská kuchyně má k české blízko. Jak uvařit ‚neruský‘ boršč?
Premium
Recept
Krutá cesta za snem mladých baletek. Miřenka Čechová se na jevišti vypořádává s traumaty
Premium
Vánoční hostina bez plýtvání. Jak nakoupené jídlo nevyhodit a využít?
Špekáčky a černé pivo. Jak na lahodné buřty na pivu poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Čím jednodušší jídlo, tím lepší musíte použít ingredience. Hamburger podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Zázvorem marinované krevety s gazpachem. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Dvojice, která vychovává nejsilnější generaci umělců. Je zázrak, že škola nikdy nevyhořela, smějí se Velčovský s Pekařem
Premium
Rozhovor
Cizrna jako doprovod. Skvěle se hodí třeba k rybě, radí Jan Punčochář
Premium
Recept
Evropa poznala rajčata díky Aztékům. Ještě v roce 1823 ale museli experti ujišťovat, že nejsou nebezpečná
Premium
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
Rajčata neskladujte v lednici, v tmavé místnosti vydrží i měsíc, říká pěstitel
Rozhovor
Ricottová roláda se sušenými rajčaty. jak na ni, poradí foodblogerka
Doporučujeme
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Guacamole se hodí ke všemu. Jeho přípravu zvládnete za deset minut
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu