schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Dýňové vafle. Jak na pohodovou snídani, poradí foodblogerka
Francouzské trhy letos doplní i květinové. Chtěli jsme kromě jídla přivézt něco krásného, říká organizátor festivalu
Rozhovor
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Léto patří osvěžujícím bylinkám. Jaké nápoje se nejvíce hodí do veder?
Manžel tvrdil, že to nejde, ale já si za tím vytrvale šla, říká krotitelka divokých piv. Z analytičky se stala ‚sládkem‘
Premium
Rozhovor
Největší reklamu vám nakonec stejně udělají zákazníci. Jak moc lidé touží po farmářských potravinách?
Premium
Losos po švédsku. Ideální večeře v letních dnech podle Jana Punčocháře
Recept
Pikantní s ananasem nebo s avokádem. Kuřecí salát na tři způsoby
Jak na oblíbený vanilkový termix? Zkuste recept foodblogerky
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
S tymiánem, koriandrem či mátou. Připravte si zeleninové placičky s trojicí bylinkových dipů
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Ze Středního východu do Brna. Tady mi lidé v restauraci řeknou, když se jim něco nelíbí, říká šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Dejte klíčit semínka, zázrak přírody se odehraje přímo u vás v kuchyni. Co je k tomu potřeba?
Premium
Nová Etapa a legendární loupáky. Bez zkušeností vlétli ze světa foodblogerů do reálné gastronomie
Premium
Se šalvějí, zázvorem nebo s oregánem. Plněná vejce na tři způsoby s bylinkami
Kyselá jarní delikatesa. Upečte si rebarborový koláč podle Jana Punčocháře
Láhev archivního vína se dá pár měsíců skladovat i v paneláku, nejhorší jsou extrémy, říká Jan Pánek
Rozhovor
Rychlý a dietní oběd? Zkuste salát s čekankou, grepem a balkánským sýrem
Recept
HLAVÁČEK: Bude hvězdných veganských restaurací přibývat? Směr udávají finance
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Tři recepty na bylinkové pomazánky. Zkuste maliny s mátou nebo mrkev a kari
Recept
V Česku výrazně vzrostl počet flexitariánů. Převážně jsme ale národem masožravců
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Premium
Seriál
Smíchovská ‚nádražka‘ se dočkala rekonstrukce. Ožívá tak duch pražského undergroundu
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Myslel jsem, že zkrachujeme. Jak jsme to zvládli, ukáže čas, říká nejlepší pražský zmrzlinář
Rozhovor
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Lichořeřišnice, rozmarýn i libeček. Které bylinky se hodí do salátů?
Příprava listového těsta je výzva i pro zkušené pekařky. Jak na lahodné domácí kremrole?
Premium
Seriál
Připravit sklenice, láhve a notebook. Jak probíhá virtuální degustace maďarských vín?
Udělejte si quiche, slané koláče či kynutou pizzu. Tipy a triky na to nejlepší těsto
Premium
Seriál
Žebra se špetkou Asie. K těm vepřovým ladí salát z rýžových nudlí, radí Jan Punčochář
Zkoušíme pěstovat fialový chřest. Je dost vzácný, ale chuťově dokonalý, říká farmář z Hostína
Rozhovor
Pověsti nelžou, makronky patří mezi složitější dezerty. S těmito recepty je ale zvládnete doma hravě
Premium
Seriál
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu