schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Jednoduchý recept na vynikající smetanový vaječný likér
Čokoládová ganáž. Jak připravit dobrotu, kterou hravě slepíte cukroví
Recept
Pstruh pod pokličkou. Jak na fantastickou bujabézu podle šéfkuchaře
Recept
Tajný tip na vynikající svařák. Nevařit!
Premium
Jak vylepšit bramborové noky? Nechte se inspirovat receptem šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Nemohl bránit svoji zemi. Oceňovaného dělostřelce Bohumíra Podlézla poslali do Bolívie
Jablek je teď všude plno. Připravit z nich delikátní cheesecake je přitom snadné
Recept
Jak ušetřit na huse? Zkuste pirohy s trhaným masem, radí šéfkuchař Drdel
Přinášíte tipy, kam vyrazit o víkendu na svatomartinskou husu
Svatomartinská husa. Jak ji připravit a jaké knedlíky vybrat?
Recept
Vařte levněji z běžných surovin. Zkuste carpaccio z celeru podle šéfkuchaře
Recept
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Chutí připomíná kuřecí maso. Vyzkoušejte sírovec na kari
Muškátová, máslová i Hokkaidó. Jaké pokrmy připravit z dýní poradí šéfkuchař Radek David
Recept
Dýňové buchtičky. Podzimní delikatesa podle šéfkuchaře
Recept
Lahůdka z hlubin země. Proč drahé lanýže chutnají prasatům a kam se za nimi vydat?
Premium
Doporučujeme
Kapustu s omáčkou a plátky sušené panenky doplňte ořechy a lichořeřišnicí, radí šéfkuchař
Recept
Opomíjené líhy. Zkuste je připravit na asijský způsob, nebudete litovat
Recept
Sólo pro cibuli. Zkuste ji pečenou s houbami, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Aromatické čirůvky. Přidejte je do znojemské omáčky
Recept
Kuře, rýže a žampiony. Zahřejte se vydatnou polévkou
Recept
Manželský pár kvasí ve velkém. Fermentované potraviny jsou lépe stravitelné a mají více vitamínů
Rozhovor
Italská srolovaná pečínka. Jak na porchettu, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Italské houbové risotto. Jak na něj, poradí známá foodblogerka
Recept
Trocha buržoazie. Bistro Topinka patří mezi gastronomickou špičku v Českém Krumlově
Doporučujeme
Nepřepečte toho vepře. Jak udělat „rostbíf“ z vepřového, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Nejlepší, který jste kdy jedli. Jak na rajčatový salát podle šéfkuchaře Pavla Drdela?
Recept
Univerzální hříbek, hnědáka můžete sušit nebo naložit. Jak na to?
Recept
Použijte i zbytky, které by jinak skončily v koši. Recepty šéfkuchaře Pavla Drdela vás to naučí
Premium
Recept
Labužnická syrovinka. Připravte si tatarský biftek z ryzců
Recept
Top 10 receptů porotce MasterChefa Jana Punčocháře. Skvělá gulášovka, dokonalé koleno i pečeně po cikánsku
Recept
Sladká vídeňská tečka. Připravte si sachr podle porotce MasterChefa Jana Punčocháře
Recept
Vzpomínka na dovolenou na talíři. Jak si doma uvařit tradiční chorvatské pokrmy?
Recept
Hledáme alternativy, kde ušetřit. Zdražení jsme se nedokázali vyhnout, říká šéfkuchař Hynek Vávra
Rozhovor
Lidé jsou zmlsaní. Naše babičky přežily zimu s kysaným zelím a bramborami, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Premium
Rozhovor
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu