Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Zapomenuté tradice. O Vánocích obcházely i strašidelné Perchty a klofavé báby, říká autorka knihy
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Z lógru jsou schopni vyrábět i elektriku, vysvětluje majitel šumperské Pikoly. Stylová kavárna smýšlí ekologicky
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Ty nejlepší, nejlehčí a nejrychlejší rolády se připravují z klasického piškotového těsta. Umíte je?
Lepek je všude, nebo není? Pokud se mu chcete vyhnout, můžete zkusit některé z následujících dezertů
Jak na závin, který sníte i očima. Příprava nejoblíbenějšího českého moučníku krok za krokem
Ferrari v pekárně. Kváskové loupáčky, focaccia a tyčinky, které si musíte rezervovat
předchozí | 1 2 3 4 5 6 | další |