Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Kvašený fenomén kimči. Proč byste měli tuhle vitaminovou bombu jíst celou zimu a jak si ji připravit?
Lidé jsou zmlsaní. Naše babičky přežily zimu s kysaným zelím a bramborami, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček
Zavařovat se dá i v myčce. Přinášíme recepty, jak uchovat přebytky letní zeleninové sklizně
Opravdu potřebujeme cibuli ze Zélandu? Řetězce neřeší, kde vyrostla, ale jaký z ní budou mít zisk
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Na gril patří pořádný kus masa a nemusí to být hned svíčková. Jaké maso se hodí na gril a proč?
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Popularita květáku letí strmě vzhůru, i když dramaticky zdražil. Jak se ze zeleniny chudých stal luxus?
Chuti chřestu se klonili už Egypťané. Jak v kuchyni naložit s královskou zeleninou?
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Není to dieta, ale styl stravování. Vede všechno s nálepkou veganské ke zdravému tělu?
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |