schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Velikonoční perníčky. Jak na medovou pochoutku, poradí cukrářka
Honosný langoš. Šéfkuchař radí, jak na nadýchané kynuté těsto
Recept
Rychlý recept na vanilkový krém. Jak na něj, poradí cukrářka
Recept
Rozbouraná škvarkovka. Chuť zůstává, recept ale šéfkuchař Pavel Drdel vytvořil úplně nový
Recept
Ještě dva a půl týdne půstu: už nevíte, co vařit? Inspirujte se našimi recepty
Premium
Recept
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
Tatarák z mrkve. Vegetariánská pochoutka podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Doporučujeme
Müsli tyčinky podle cukrářky. Připravte dětem zdravou svačinu
Recept
Kuba bez česneku. Ten se během masopustu neztratí, říká šéfkuchař Drdel
Recept
Nadýchaná a šťavnatá. Jak na hruškovou bublaninu, poradí cukrářka
Recept
Křupavé kachní krokety. Jak na ně, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Lahodná kokosová panna cotta. Jak ji připravit, poradí cukrářka
Bůček s kapustovým salátem. Přidejte ještě fermentovanou pšenici, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Tajemství famózní koblihy. Jak připravit dokonalou masopustní dobrotu?
Premium
Recept
Zeleninová vložka na dně talíře zalitá jemným krémem sváteční dojem z velouté ještě znásobí
Zimní variace na salát Caesar. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Knedlíky s vejci de luxe. Jak připravit hospodské jídlo na úrovni, poradí šéfkuchař
Recept
Pozdní víkendová snídaně? Vyzkoušejte turecká vejce Cilbir podle receptu foodblogerky
Jak na domácí pečenou granolu? Podívejte se na jednoduchý recept od cukrářky
Recept
Variace na tatarák. Připravte ho ze zbytků pečeně, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Levná a chuťově jedinečná. Tři recepty z kapusty podle šéfkuchaře Radka Davida
Recept
Svěží pórek s rajčaty. I v zimě si můžete připravit lehká jídla, radí šéfkuchař
Recept
Smažená, v koláči či s vejcem. Tři recepty s brokolicí podle šéfkuchaře Radka Davida
Premium
Recept
K snídani i večeři. Zkuste jednoduchý recept na cibulový koláč
Recept
Neudělali jste čočku na Nový rok? Tady jsou recepty na čočkové hody podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Zero waste vaření znám od dětství, nikdy jsme jídlem neplýtvali, říká italský šéfkuchař
Kapra na Vánoce nikdy, místo hrášku do bramborového salátu jablka. Jak slaví svátky v Česku šéfkuchaři z ciziny
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Premium
Prasata v dece, chobotnice i nakládaná ovčí hlava. Svátky obžerství se blíží, co všechno se jí v Evropě?
Premium
Doporučujeme
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Premium
Recept, který zvládnou i začátečníci. Jak na vánočku s ořechy, radí cukrářka
Kapr bez kapra. Ke sváteční večeři si udělejte zeleninové „fish and chips“ podle šéfkuchaře
Premium
Recept
Nejotužilejší zelenina. Usmažte si kadeřávkové listy a přidejte k nim kimči
Zelenina chudých na čtyři způsoby. Co připravit z květáku, radí šéfkuchař Radek David
Premium
Recept
Bez rohlíčků nejsou Vánoce. Jak na ty bezlepkové, poradí cukrářka
Premium
Recept
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu