Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Recepty
Témata
Češi v cizině
Křupavá rybí tradice. Jak na kapří hranolky, poradí Jan Punčochář
Recept
Recept spolumajitele Kro a Almy: Uvařte si pstruha s Oslo omáčkou, fenyklovým salátem a miso brambory
Recept
Trocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
Recept
Jak na mírně natrpklý a vynikající džem z aronie, poradí cukrářka
Recept
Vedra udeřila, co si dát v horku k večeři? Zkuste ovocný salát nebo kuskus, na knedlíky zapomeňte
Doporučujeme
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
Cizrna je poklad kuchyně. Zkuste si připravit snídaňové koláčky
Recept
Připravte si rychlý oběd. Příprava krůtího saagu zabere čtvrt hodiny
Zdravý a rychlý oběd? Rizoto z těstovinové rýže je hotové za dvacet minut
Bílkoviny, minerály i vitamíny. Luštěniny jsou jaře k nezaplacení, připravte si čočkové kuličky s gravy omáčkou
Tři recepty proti jarní únavě. Strava musí obsahovat železo i zinek, tělo je po zimě vyčerpané
Recept
Jak na pikantní polévku z červených fazolí? Proti nadýmání přidejte trochu tymiánu či saturejky
Velikonoce se blíží. Připravte si čokoládová vajíčka plněná arašídovým máslem
Recept
Červené zelí, špenát a brokolice. Dopřejte si vydatnou tofu omeletu
Recept
Přivítejte jaro. Zkuste špenátovou polévku s brokolicí
Recept
Snídaně do postele pro dva. Omeleta s tvarohem a uzeným lososem
Recept
Hrášek, kadeřávek a špenát. Jak na zelenou omeletu?
Recept
Odlehčený jídelníček. K svačině si místo sušenky dejte lněné krekry
Recept
Polévka je grunt. Jak na poctivou gulášovku?
Recept
Makové lívance se švestkovou omáčkou. Ideální k víkendové snídani
Recept
Salát s kozím sýrem, čekankou, ořechy a medovým dresinkem. Jak na něj?
Recept
Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou. Jak na ně?
Valentýn pro vegany. Překvapte svou polovičkou večeří jako z restaurace
Špenátová polévka se zastřeným vejcem. Jak na ni?
Avokádový chilli toast. Jak na rychlou večeři či víkendovou snídani poradí šéfkuchař
Hovězí Massaman kari. Jak na thajskou lahůdku podle šéfkuchaře
Recept
Smažené nudle, vejce a krevety. Jak na Pad Thai podle šéfkuchaře?
Recept
Zdravá a dietní večeře. Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem
Recept
Ideální snídaně. Pohanková kaše s mandlovým mlékem a karamelizovanými jablky a hruškami
Pečená dýně, sladké brambory, topinambur a pražená semínka. Jak na to?
Recept
Chcete zhubnout? Připravte si k obědu pstruha s čočkovým ragú
Recept
Tradice by se měly dodržovat. Uvařte si na Nový rok krémovou čočkovou polévku
Recept
Na sladko i na slano. Jak na šneky s pudinkovou a brynzovou náplní?
Recept
Zuppa toscana. Připravte si toskánskou lahůdku plnou zeleniny
K podzimu a zimě prostě patří. Dejte si dýňovou polévku s kokosovým mlékem
Recept
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
avokádo
,
brokolice
,
cukr
,
čaj
,
džem
,
El-Džem
,
Esprit
,
Hrnec
,
Knedlík
,
kokosové mléko
,
majonéza
,
máslo
,
Oslo
,
polévka
,
rajče jedlé
,
Recepty
,
smetanová omáčka
,
tofu
,
vejce
,
žloutek
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení